Latias

Θες να αποκτήσεις το σπάνιο Pokemon Shiny Gengar; Μάθε πως!

Δημοσιεύθηκε από pekinoua, Wednesday, 2014-10-15 20:07 (GMT+03:00)

Αναμένοντας την κυκλοφορία των Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire, έρχεται το σπάνιο Pokemon Shiny Gengar από την σειρά Pokemon X & Y να συναρπάσει τους fans.

Μέσα από συναρπαστικά battles, οι φίλοι της σειράς θα μπορέσουν να κάνουν MegaEvolve το Shiny Gengar, εκμεταλλευόμενοι την απίστευτη δυναμική του.

Η διανομή αυτού του σπάνιου Pokemon θα ξεκινήσει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και θα γίνει μέσω ενός ειδικού κουπονιού, το οποίο οι φίλοι της σειράς θα έχουν την δυνατότητα να το παραλάβουν από τα καταστήματα Public δωρεάν. Το ειδικό κουπόνι θα περιλαμβάνει έναν μοναδικό κωδικό, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για το πως θα εισάγουν οι fans τον κωδικό αυτό στο Nintendo 3DS τους ώστε να ξεκλειδώσουν το μυθικό Shiny Gengar.

Οι φίλοι της σειράς Pokemon X & Y θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους το Shiny Gengar έχοντας τον μοναδικό κωδικό εκτελώντας τα παρακάτω πολύ απλά βήματα:

  • Βήμα 1: Ανοίγετε το παιχνίδι Pokemon X & Y
  • Βήμα 2: Επιλέξτε MYSTERY GIFT στο κεντρικό menu.
  • Βήμα 3: Επιλέξτε RECEIVE GIFT και μετά YES.
  • Βήμα 4: Επιλέξτε GET WITH CODE, μετά YES και ακολούθως πάλι YES για να συνδεθείτε στο Internet.
  • Βήμα 5: Εισάγετε τον κωδικό σας!
  • Βήμα 6 Παρακολουθήστε ενώ λαμβάνετε το Shiny Gengar!
  • Βήμα 7: Μιλήστε με το delivery girl σε οποιοδήποτε Pokemon Centreγ ια να λάβετε το δικο σας Shiny Gengar.
  • Βήμα 8: Βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύσατε το παιχνίδι.

Το Shiny Gengar πλέον είναι έτοιμο για συναρπαστικά battles.

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: Nintendo.gr

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να γνωρίσετε και να συζητήσετε με πολλούς Έλληνες (και όχι μόνο) φίλους των Pokémon, μέσα από τα φόρουμ μας! Για να γραφτείτε σε αυτά, χρειάζεται απλά να έχετε ένα e-mail, να επιλέξετε ένα «παρατσούκλι» (nickname) και έναν κωδικό που θα κρατάτε μυστικό. Ελάτε να συζητήσετε για να νέα παιχνίδια, κάντε ανταλλαγές και μάχες, και γνωρίστε καινούργιους φίλους!

Αν δυσκολεύεστε με την εγγραφή σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε από τους γονείς σας να σας βοηθήσουν με αυτό!

Το Special demo των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire είναι εδώ!

Δημοσιεύθηκε από pekinoua, Wednesday, 2014-10-15 19:50 (GMT+03:00)

Η Nintendo στα πλαίσια της κυκλοφορίας των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση του special demo των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire , αποκλειστικά στα καταστήματα Γερμανός από τις 16 Οκτωβρίου το απόγευμα!

Το special demo των Pokemon Omega Ruby and Pokemon Alpha Sapphire θα χαρίσει στους φίλους της Nintendo μία μοναδική game play εμπειρία την οποία δε μπορούν να την απολαύσουν πουθενά αλλού. Κατά τη διάρκεια της μικρής αυτής περιπέτειας, οι παίκτες μπορούν να συναντήσουν ένα γνώριμό τους Pokemon, το οποίο μπορεί να κάνει Mega Evolve.

Τα καλά νέα είναι πως οι fans θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν το Mega Evolved Pokemon στην κανονική έκδοση (full version) των Pokemon Omega Ruby και Pokemon Alpha Sapphire η οποία θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου 2014. Τα πολύτιμα αντικείμενα τα οποία θα αποκτηθούν στην demo έκδοση, μπορούν επίσης να μεταφερθούν στην κανονική έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες , επικοινωνήστε από τις 16 Οκτωβρίου με ένα κατάστημα Γερμανός της περιοχής σας!

Καλή διασκέδαση!

Πηγή: Nintendo.gr

Το θρυλικό Meloetta στην Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε από NM2, Wednesday, 2013-12-18 15:01 (GMT+03:00)

Η Nortec Multimedia A.E., σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Μουστάκας, διοργανώνουν την διανομή του θρυλικού Meloetta, από τις 16 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας μαζί με την φορητή σας κονσόλα Nintendo DS (οποιαδήποτε έκδοση) ή Nintendo 3DS (οποιαδήποτε έκδοση) κι ένα αντίτυπο ενός εκ των Pokemon Black, Pokemon White, Pokemon Black 2 ή Pokemon White 2 και θα λάβετε επιτόπου το σπάνιο Θρυλικό Pokemon. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε τα σπάνια Pokemon και στην Pokemon X ή Pokemon Y και να δείτε τις τρομερές τους δυνάμεις με τη νέα, εντυπωσιακή, φαντασμαγορική απεικόνιση των δύο νέων εκδόσεων του παιχνιδιού!

Τα θρυλικά Dialga, Palkia και Giratina έρχονται στην Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Friday, 2013-12-06 13:54 (GMT+03:00)

[…] Όπως κάθε εκπαιδευτής Pokemon, βετεράνος ή νέος, γνωρίζει καλά, η αξία του κάθε παίκτη καθορίζεται κι από την ικανότητά του να εντοπίζει και να πιάνει ακόμα και τα πιο σπάνια Pokemon, στην αναζήτησή του για την απόλυτη ομάδα που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση, κάθε πρόκληση και κάθε αντίπαλο που θα βρει μπροστά του. Για αυτό, από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ξεκινά ένα μεγάλο safari, ένα κυνήγι για 3 από τα πιο ισχυρά Pokemon, που θα διαρκέσει περίπου 40 ημέρες και θα διεξαχθεί σε 29 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Nortec Multimedia A.E., σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Public, διοργανώνουν την διανομή των Shiny Dialga (9/12 – 22/12), Shiny Palkia (23/12 – 4/01) και Shiny Giratina (7/1 – 20/1). Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα Public* μαζί με την φορητή σας κονσόλα Nintendo DS (οποιαδήποτε έκδοση) ή Nintendo 3DS (οποιαδήποτε έκδοση) κι ένα αντίτυπο ενός εκ των Pokemon Black, Pokemon White, Pokemon Black 2 ή Pokemon White 2 και θα λάβετε επιτόπου τα σπάνια Θρυλικά Shiny Pokemon. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε τα σπάνια Pokemon και στην Pokemon X ή Pokemon Y και να δείτε τις τρομερές τους δυνάμεις με τη νέα, εντυπωσιακή, φαντασμαγορική απεικόνιση των δύο νέων εκδόσεων του παιχνιδιού!

Το κυνήγι για τα σπάνια Pokemon ξεκίνησε! Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις…

Πηγή: Nintendo.gr

Συνάντηση μελών LegendaryPokemon.net!

Δημοσιεύθηκε από NM2, Sunday, 2013-09-29 17:40 (GMT+03:00)

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν· η συμμετοχή ήταν απροσδόκητα μεγάλη, γεγονός που δείχνει πως η κοινότητα των Pokémon είναι ακόμα πολύ δυνατή! Ο νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Μιχάλης Ζόγκας ο οποίος θα παραλάβει το παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει.

Το LegendaryPokemon.net προετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Pokémon X & Y και σας καλεί όλους στην συνάντηση των φίλων των Pokémon στην Αθήνα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Η συνάντηση θα γίνει στον ημιώροφο του Flocafé Αμαρούσιου (Περικλέους 1, δίπλα στο σταθμό Μαρούσι του ΗΣΑΠ), θα ξεκινήσουμε στις 12:00 και όσο αντέξουμε!

Meloetta

Όσοι βρεθούν στη συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία κάνουν μάχες και ανταλλαγές, να παίξουν ομαδικές Funfest Missions στην προσπάθεια να συμπληρώσουν όλα τα medals των Black 2 και White 2, να παίξουν ή να μάθουν πώς παίζεται το Pokémon Trading Card Game και να συμμετάσχουν σε ένα μίνι τουρνουά 8 ατόμων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), να κάνουν Street Pass και να γεμίσουν την Mii Plaza του 3DS τους, να συζητήσουν για τα καινούργια παιχνίδια με τους υπόλοιπους φίλους της σειράς και, πάνω απ' όλα, να αποκτήσουν το μυθικό Pokémon Meloetta καθώς και τα Shiny Dialga, Palkia και Giratina στις κασέτες τους!

Τέλος, το LegendaryPokemon.net θα προσφέρει σε έναν τυχερό ή μια τυχερή ένα αντίτυπο της Pokémon X ή της Pokémon Y! Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν ένα από τα δύο νέα παιχνίδια Pokémon!

Φυσικά, αν είστε ανήλικοι, καλό θα ήταν να έρθετε με την συνοδεία των γονιών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή απλώς για να δηλώσετε το «παρών», ελέγξτε το αντίστοιχο θέμα στο forum μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε όλους το Σάββατο!

Ευχαριστούμε πολύ τη Nortec για την παραχώρηση των event Pokémon και το Flocafé για την παραχώρηση του χώρου για τη συνάντηση. Επίσης ευχαριστούμε τα AnimeCast.gr, Ninty.gr, Authority.gr και Pokemon.com.gr για την προώθηση της ανακοίνωσης.

StreetPass Day από το Ninty.gr

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Friday, 2013-09-27 20:25 (GMT+03:00)

Οι καλοί μας φίλοι από το Ninty.gr διοργανώνουν αύριο μια μεγάλη συνάντηση για τους φίλοςυ της Nintendo, και η μεγάλη έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μπορείτε να αποκτήσετε τα σπάνια «χρυσά» Diagla, Palkia, Giratina όπως και το θρυλικό Pokémon Meloetta!

Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς δεν προλάβετε να πάρετε τα σπάνια αυτά Pokémon, μην ανησυχείτε, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε ξανά, το επόμενο ΣαββατοΚύριακο! (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo UK, η 28η Σεπτεμβρίου θεωρείται πλέον η επίσημη μέρα StreetPass! Δε θέλαμε άλλη αφορμή, λοιπόν, για να διοργανώσουμε τη δική μας συνάντηση StreetPass στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι, θα μαζευτούμε για ένα επικό Ninty Meeting στο γνωστό μέρος, στην πλατεία στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι!

Όσοι έχετε 3DS και σέβεστε τον εαυτό σας, δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη συνάντηση! Θα γίνει StreetPass χαμός! Μην ξεχάσετε να φορτίσετε τα φορητά σας…! Σας λείπουν κομμάτια από puzzle στη Mii Plaza; Δε μπορείτε να περάσετε έναν δύσκολο εχθρό στο StreetPass Quest; Θέλετε απλά να παίξετε multiplayer στο Mario Kart 7; Ήρθε η κατάλληλη μέρα!

Update: Το Σάββατο θα είναι μια μεγάλη μέρα και για τους φίλους των Pokémon, καθώς όσοι έρθουν στο Μοναστηράκι με τις Pokémon Black και White ή Black 2 και White 2 τους, θα μπορέσουν να πάρουν δωρεάν τα Shiny Dialga, Shiny Palkia, Shiny Giratina και Meloetta! Επομένως, ακόμα ένας λόγος για να μη χάσετε τη StreetPass Day!

Προσκεκλημένοι είστε όλοι! Ελάτε να γνωρίσετε τη μεγάλη παρέα του ninty.gr και να δείξουμε ότι είμαστε η μεγαλύτερη Nintendo κοινότητα στην Ελλάδα!

Περισσότερα: Ninty.gr

Generated in 3.306 seconds | Last modified on 11/05/28 10:03 | Cached: never

login