Psyduck

Το θρυλικό Meloetta στην Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε από NM2, Wednesday, 2013-12-18 15:01 (GMT+03:00)

Η Nortec Multimedia A.E., σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Μουστάκας, διοργανώνουν την διανομή του θρυλικού Meloetta, από τις 16 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας μαζί με την φορητή σας κονσόλα Nintendo DS (οποιαδήποτε έκδοση) ή Nintendo 3DS (οποιαδήποτε έκδοση) κι ένα αντίτυπο ενός εκ των Pokemon Black, Pokemon White, Pokemon Black 2 ή Pokemon White 2 και θα λάβετε επιτόπου το σπάνιο Θρυλικό Pokemon. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε τα σπάνια Pokemon και στην Pokemon X ή Pokemon Y και να δείτε τις τρομερές τους δυνάμεις με τη νέα, εντυπωσιακή, φαντασμαγορική απεικόνιση των δύο νέων εκδόσεων του παιχνιδιού!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να γνωρίσετε και να συζητήσετε με πολλούς Έλληνες (και όχι μόνο) φίλους των Pokémon, μέσα από τα φόρουμ μας! Για να γραφτείτε σε αυτά, χρειάζεται απλά να έχετε ένα e-mail, να επιλέξετε ένα «παρατσούκλι» (nickname) και έναν κωδικό που θα κρατάτε μυστικό. Ελάτε να συζητήσετε για να νέα παιχνίδια, κάντε ανταλλαγές και μάχες, και γνωρίστε καινούργιους φίλους!

Αν δυσκολεύεστε με την εγγραφή σας, επικοινωνήστε μαζί μας ή ζητήστε από τους γονείς σας να σας βοηθήσουν με αυτό!

Τα θρυλικά Dialga, Palkia και Giratina έρχονται στην Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Friday, 2013-12-06 13:54 (GMT+03:00)

[…] Όπως κάθε εκπαιδευτής Pokemon, βετεράνος ή νέος, γνωρίζει καλά, η αξία του κάθε παίκτη καθορίζεται κι από την ικανότητά του να εντοπίζει και να πιάνει ακόμα και τα πιο σπάνια Pokemon, στην αναζήτησή του για την απόλυτη ομάδα που θα του επιτρέψει να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση, κάθε πρόκληση και κάθε αντίπαλο που θα βρει μπροστά του. Για αυτό, από την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ξεκινά ένα μεγάλο safari, ένα κυνήγι για 3 από τα πιο ισχυρά Pokemon, που θα διαρκέσει περίπου 40 ημέρες και θα διεξαχθεί σε 29 διαφορετικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Nortec Multimedia A.E., σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Public, διοργανώνουν την διανομή των Shiny Dialga (9/12 – 22/12), Shiny Palkia (23/12 – 4/01) και Shiny Giratina (7/1 – 20/1). Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματα Public* μαζί με την φορητή σας κονσόλα Nintendo DS (οποιαδήποτε έκδοση) ή Nintendo 3DS (οποιαδήποτε έκδοση) κι ένα αντίτυπο ενός εκ των Pokemon Black, Pokemon White, Pokemon Black 2 ή Pokemon White 2 και θα λάβετε επιτόπου τα σπάνια Θρυλικά Shiny Pokemon. Στη συνέχεια, μπορείτε να περάσετε τα σπάνια Pokemon και στην Pokemon X ή Pokemon Y και να δείτε τις τρομερές τους δυνάμεις με τη νέα, εντυπωσιακή, φαντασμαγορική απεικόνιση των δύο νέων εκδόσεων του παιχνιδιού!

Το κυνήγι για τα σπάνια Pokemon ξεκίνησε! Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις…

Πηγή: Nintendo.gr

Συνάντηση μελών LegendaryPokemon.net!

Δημοσιεύθηκε από NM2, Sunday, 2013-09-29 17:40 (GMT+03:00)

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν· η συμμετοχή ήταν απροσδόκητα μεγάλη, γεγονός που δείχνει πως η κοινότητα των Pokémon είναι ακόμα πολύ δυνατή! Ο νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Μιχάλης Ζόγκας ο οποίος θα παραλάβει το παιχνίδι μόλις κυκλοφορήσει.

Το LegendaryPokemon.net προετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Pokémon X & Y και σας καλεί όλους στην συνάντηση των φίλων των Pokémon στην Αθήνα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Η συνάντηση θα γίνει στον ημιώροφο του Flocafé Αμαρούσιου (Περικλέους 1, δίπλα στο σταθμό Μαρούσι του ΗΣΑΠ), θα ξεκινήσουμε στις 12:00 και όσο αντέξουμε!

Meloetta

Όσοι βρεθούν στη συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία κάνουν μάχες και ανταλλαγές, να παίξουν ομαδικές Funfest Missions στην προσπάθεια να συμπληρώσουν όλα τα medals των Black 2 και White 2, να παίξουν ή να μάθουν πώς παίζεται το Pokémon Trading Card Game και να συμμετάσχουν σε ένα μίνι τουρνουά 8 ατόμων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), να κάνουν Street Pass και να γεμίσουν την Mii Plaza του 3DS τους, να συζητήσουν για τα καινούργια παιχνίδια με τους υπόλοιπους φίλους της σειράς και, πάνω απ' όλα, να αποκτήσουν το μυθικό Pokémon Meloetta καθώς και τα Shiny Dialga, Palkia και Giratina στις κασέτες τους!

Τέλος, το LegendaryPokemon.net θα προσφέρει σε έναν τυχερό ή μια τυχερή ένα αντίτυπο της Pokémon X ή της Pokémon Y! Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε δωρεάν ένα από τα δύο νέα παιχνίδια Pokémon!

Φυσικά, αν είστε ανήλικοι, καλό θα ήταν να έρθετε με την συνοδεία των γονιών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ερωτήσεις ή απλώς για να δηλώσετε το «παρών», ελέγξτε το αντίστοιχο θέμα στο forum μας. Θα χαρούμε να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε όλους το Σάββατο!

Ευχαριστούμε πολύ τη Nortec για την παραχώρηση των event Pokémon και το Flocafé για την παραχώρηση του χώρου για τη συνάντηση. Επίσης ευχαριστούμε τα AnimeCast.gr, Ninty.gr, Authority.gr και Pokemon.com.gr για την προώθηση της ανακοίνωσης.

StreetPass Day από το Ninty.gr

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Friday, 2013-09-27 20:25 (GMT+03:00)

Οι καλοί μας φίλοι από το Ninty.gr διοργανώνουν αύριο μια μεγάλη συνάντηση για τους φίλοςυ της Nintendo, και η μεγάλη έκπληξη είναι πως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα μπορείτε να αποκτήσετε τα σπάνια «χρυσά» Diagla, Palkia, Giratina όπως και το θρυλικό Pokémon Meloetta!

Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς δεν προλάβετε να πάρετε τα σπάνια αυτά Pokémon, μην ανησυχείτε, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε ξανά, το επόμενο ΣαββατοΚύριακο! (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όπως ανακοίνωσε η Nintendo UK, η 28η Σεπτεμβρίου θεωρείται πλέον η επίσημη μέρα StreetPass! Δε θέλαμε άλλη αφορμή, λοιπόν, για να διοργανώσουμε τη δική μας συνάντηση StreetPass στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι, θα μαζευτούμε για ένα επικό Ninty Meeting στο γνωστό μέρος, στην πλατεία στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι!

Όσοι έχετε 3DS και σέβεστε τον εαυτό σας, δεν πρέπει να χάσετε αυτή τη συνάντηση! Θα γίνει StreetPass χαμός! Μην ξεχάσετε να φορτίσετε τα φορητά σας…! Σας λείπουν κομμάτια από puzzle στη Mii Plaza; Δε μπορείτε να περάσετε έναν δύσκολο εχθρό στο StreetPass Quest; Θέλετε απλά να παίξετε multiplayer στο Mario Kart 7; Ήρθε η κατάλληλη μέρα!

Update: Το Σάββατο θα είναι μια μεγάλη μέρα και για τους φίλους των Pokémon, καθώς όσοι έρθουν στο Μοναστηράκι με τις Pokémon Black και White ή Black 2 και White 2 τους, θα μπορέσουν να πάρουν δωρεάν τα Shiny Dialga, Shiny Palkia, Shiny Giratina και Meloetta! Επομένως, ακόμα ένας λόγος για να μη χάσετε τη StreetPass Day!

Προσκεκλημένοι είστε όλοι! Ελάτε να γνωρίσετε τη μεγάλη παρέα του ninty.gr και να δείξουμε ότι είμαστε η μεγαλύτερη Nintendo κοινότητα στην Ελλάδα!

Περισσότερα: Ninty.gr

Ελληνικές προ-παραγγελίες για τις Pokemon XY

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Saturday, 2013-08-10 12:29 (GMT+03:00)

Αν και οι προ-παραγγελίες για τα παιχνίδια έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες, μόλις ανακοινώθηκαν επίσημα τα δωράκια που θα τις συνοδεύουν για όσους θέλουν να τις αποκτήσουν από τους πρώτους:

Δώρα προ-παραγγελίας Pokemon X και Pokemon Y από το www.nortec.gr

Έχετε ήδη προ-παραγγείλει τα Pokemon X και Pokemon Y από το www.nortec.gr; Τότε σας περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη, καθώς μαζί με το αντίτυπο του παιχνιδιού θα λάβετε μαζί και μοναδικά, συλλεκτικά δώρα!

Δεν έχετε κάνει ακόμα την παραγγελία σας; Τότε προλαβαίνετε ακόμα να κερδίσετε τα παρακάτω δώρα, όμως βιαστείτε, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Οι πρώτοι* που θα αποκτήσουν τα Pokemon Χ ή Pokemon Y από το www.nortec.gr θα λάβουν μαζί με κάθε αντίτυπο του παιχνιδιού και από μία συλλεκτική θήκη μεταφοράς Pokemon X ή Pokemon Y για το Nintendo 3DS XL, μία συλλεκτική Pokeball θήκη μεταφοράς Nintendo 3DS παιχνιδιών και ένα συλλεκτικό μπρελόκ Pokemon X ή Pokemon Y για τα κλειδιά σας, που μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. 

Για να αποκτήσετε το Pokemon Χ, πατήστε εδώ.

Για να αποκτήσετε το Pokemon Y, πατήστε εδώ.

Pokemon X και Pokemon Υ χαρακτηρίζονται από μία σειρά από «πρωτιές» στην ιστορία της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς. Πρόκειται για την πρώτη φορά που κάποιο παιχνίδι της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα παγκοσμίως, στις 12 Οκτωβρίου 2013. Πρόκειται επίσης για την πρώτη φορά που τα παιχνίδια της κεντρικής σειράς έρχονται στην τελευταία φορητή κονσόλα της Nintendo, το Nintendo 3DS. Ωστόσο, όπως εξήγησαν οι δημιουργοί της σειράς παιχνιδιών σε δημοσιογράφους στα πλαίσια της E3 2013, αυτά δεν είναι τα μόνα πράγματα που συμβαίνουν για πρώτη φορά στα Pokemon X και Pokemon Y.

Στο video που μπορείτε να βρείτε παρακάτω με Ελληνικούς υπότιτλους οι δημιουργοί των Pokemon Χ και Pokemon Y μιλούν εκτενώς για τις νέες λειτουργίες επικοινωνίας, που θα σας επιτρέψουν να κάνετε μάχες ή να ανταλλάξετε Pokemon με παίκτες από όλο τον κόσμο με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.  

Επίσης, δείχνουν τον νέο τρόπο απεικόνισης των μαχών, επιδεικνύοντας τη νέα, δυναμική κάμερα, αλλά και τις ολοκαίνουριες εναέριες μάχες, καθώς και τις μάχες με πολλά άγρια Pokemon ταυτόχρονα. Παράλληλα, παρουσιάζουν με λεπτομέρεια την μετάβαση της σειράς σε μία εντελώς νέα λογική απεικόνισης, τόσο για τα ίδια τα Pokemon που πλέον αποτελούν πιστή αναπαράσταση του αρχικού σχεδίου του Ken Sugimori, όπως εμφανίζονται και στην τηλεοπτική σειρά, όσο και για τον ευρύτερο κόσμο του παιχνιδιού. 

Όταν για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια προστίθεται νέος τύπος Pokemon στο παιχνίδι, τα Fairy Type, τότε είναι προφανές ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι γεμάτο πρωτιές. 

*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα παιχνίδια και οι κονσόλες που απεικονίζονται στην φωτογραφία δεν είναι μέρος του δώρου. Τα δώρα μπορεί να αλλάξουν ή και να ακυρωθούν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Πηγή: Nintendo.gr

Προβολή 15ης ταινίας Pokemon

Δημοσιεύθηκε από Arty2, Monday, 2013-01-21 14:09 (GMT+03:00)

Οι φίλοι μας Vetus και Pokemaniac, μέλη του Legendary Pokémon forum, διοργανώνουν, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2012, μια ειδική προβολή (ιαπωνικός ήχος, αγγλικοί υπότιτλοι) για τους φίλους των Pokémon:

To Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί προβολή της 15ης ταινίας Pokemon με τίτλο Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo μαζί με το σπέσιαλ επεισόδιο Meloetta's Sparkling Recital.

H ταινία αποτελεί την δεύτερη της σειράς Pokemon Best Wishes όπου εμφανίζεται το θρυλικό Pokemon Kyurem με τις δύο εναλλακτικές μορφές του όπως τις βλέπουμε στα παιχνίδια Pokemon Black&White 2 και τα Pokemon της ομάδας Swords of Justice, Cobalion, Terrakion, Virizion και Keldeo.

Η προβολή θα γίνει στις 18:00 στην οδό Λακωνίας 27 (στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.ΠΑ.Μ. στον Άλιμο) κι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους (ο χάρτης είναι στο link αυτό). Η ταινία θα είναι με ιαπωνικές φωνές κι αγγλικούς υπότιτλους από το fansub group #PocketMonsters.

Όσοι έρχονται με λεοφορείο και μένουν βόρεια προάστια, θα πάρουν το μετρό μέχρι τον Άγ. Δημήτριο, και από το ρέμα προς Γλυφάδα θα πάρουν τα λεοφορεία 154/155/171/210/247/Α3/Β3 και θα κατέβουν στην στάση Ανεμώνα (χάρτης: εδώ). Για όσους τους βολεύει το λεοφορείο 101 μπορούν να σταματήσουν στη στάση Ηρώων Μάτση (χάρτης: εδώ).

Eυχαριστούμε τον Pokemaniac που φρόντισε να κλείσει τον χώρο για την προβολή.

Τυχόν ανήλικοι φίλοι που επιθυμούν να δουν την ταινία, θα πρέπει να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους, οι οποίοι είναι νομικά υπεύθυνοι για την ασφάλειά τους.

Οι απόψεις των μελών του Legendary Pokémon ανήκουν στους ίδιους και δεν εκφράζουν τους διαχειριστές.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό χώρο, επομένως είναι σύννομη με τους νόμους περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται αποκλειστικά με ευθύνη των μελών και οι διαχειριστές του Legendary Pokémon δεν ευθύνονται καθ' οποιοδήποτε τρόπο για αυτή.

Generated in 0.177 seconds | Last modified on 11/05/28 10:03 | Cached: never

login