Skarmory

English version

FAQ (Frequently Asked Questions / Συχνές Ερωτήσεις)

Σχετικά με τα Pokémon

Πως μπορώ να πιάσω τα Mew, Celebi, Deoxys, Jirachi, Lugia, Ho-Oh;
Δεν μπορείτε πια να πιάσετε τα Mew ή Celebi στις παλιές εκδόσεις (Gold/Silver κτλ.), ωστόσο με ένα ειδικό κόλπο μπορείτε να πιάσετε το Mew στις Red/Blue. Στην Advanced Generation (Ruby/Sapphire κτλ.) το Μew μπορείτε να το πιάσετε στην Emerald μέσω μιας ειδικής εκδήλωσης της Nintendo, το Celebi το δίνουνε σε κάποια ειδική εκδήλωση της Nintendo, το Deoxys μπορείτε να το πιάσετε στην FireRed/LeafGreen/Emerald μέσω μιας ειδικής εκδήλωσης της Nintendo, το Jirachi μπορείτε να το πιάσετε στην Ευρωπαϊκή έκδοση του Pokémon Channel για το GameCube, το Lugia μπορείτε να το πιάσετε στο Pokémon XD για το GameCube, το Ho-oh να το πιάσετε στο Pokémon Colosseumγια το GameCube. Αν υπάρχουν τίποτα εκδηλώσεις της Nintendo θα το μάθετε απο την κύρια σελίδα μας. Στην Ελλάδα έχει ήδη δοθεί το Mew (Red/Blue) και το Deoxys.

Σχετικά με το website

Γιατί κάνατε αυτό το site;
Πριν μερικά χρόνια ήξερα πολύ λίγα για τα Pokémon και η κύρια πηγή πληροφοριών μου ήτανε το The Pokémasters. Ωστόσο, όταν μια ήρθε μια περίοδος "ισχνών αγελάδων", αυτό το site έγινε ανενεργό. Τότε αντί να "μετακομίσω" σε κάποιο άλλο γνωστό site, αποφάσισα να βρώ την "πηγή" των πληροφοριών. Με τον καιρό έμαθα όλες τις βασικές πηγές πληροφοριών για τα Pokémon και έτσι αποφάσισα ότι και άλλοι έπρεπε να τα μαθαίνουν όλα πρώτοι όπως εγώ. Έτσι έκανα αυτό το site θέλοντας να μοιραστώ τις πληροφορίες και τις γνώσεις που είχα. Τελευταία αυτό το site έγινε επίσης ένα "πεδίο δοκιμών" για το καινούργιο μου χόμπυ: το web design και τον προγραμματισμό με PHP.
Τι προγράμματα χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του site;
Το Jasc Paint Shop Pro χρησιμοποιείται για τα περισσότερα απο τα γραφικά, το Programmers Notepad 2για τις σελίδες XHTML, τα CSS και τα διάφορασ προγράμματα PHP που χρησιμοποιούνται στο site. Όλες οι σελίδες/layouts κωδικοποιούνται χειρόγραφα γιατι οι WYSIWYG editors δεν φτιάχνουν σωστά websites.
Γιατί τόση φασαρία με αυτά τα Web Standards?
Όπως κάθε γλώσσα έχει το δικό της συντακτικό και γραμματική, η HTML έχει επίσης τα δικά της, και αφού στην πραγματική ζωή οι άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιούν σωστό συντακτικό και γραμματική στην καθημερινή τους ζωή, γιατί να μην χρησιμοποιεί κανείς σωστό συντακτικό και γραμματική για την HTML; Τα περισσότερα site τριγύρω είναι κακογραμμένα με αποτέλεσμα περικοί περιηγητές/browsers να μην τα δείχνουν σωστά, ενώ επίσης είναι μη προσβάσιμα απο άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτό είναι λυπηρό γιατί η φιλοσοφία μας είναι πως όλοι έχουνε δικαίωμα στην πρόσβαση ελεύθερα διαθέσιμης πληροφορίας στο Διαδίκτυο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Web Standards και την προσβασιμότητα μπορείτε να επισκευθείτε το W3C και το W.A.S.P..
Γιατί δεν πήρα απάντηση στο e-mail που έστειλα;
Το Legendary Pokémon είναι ένα μη επίσημο site και ουδείς μπορεί να είναι επι 24ώρου βάσεως online, παρακαλώ περιμένετε τουλάχιστον μια βδομάδα για να πάρετε μια απάντηση, αν και συνήθως απαντάμε στα περισσότερα e-mail σε 1-2 μέρες.
Γιατί δεν υπάρχουν καθημερινές ανανεώσεις;
Γιατί δεν υπάρχουν νέα σχετικά με τα Pokémon κάθε μέρα γιατί ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου δεν μπορούμε να ολοκληρώνουμε όλα τα projects, πάνω στα οποία δουλεύουμε, σε μία μέρα Εκτός αυτού, υπάρχουν συχνά άλλες υποχρεώσεις που μας κρατούν απασχολημένους.
Μπορώ να βοηθήσω με κάποιον τρόπο;
Απλά προσφέρετε τη βοήθειά σας, όπου υπάρχει όρεξη υπάρχει και δουλειά που πρέπει να γίνει.
Βρήκα ένα λάθος στην σελίδα σας!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Γιατί δεν υπάρχει το [λέξη] στο site?
Οτιδήποτε και να είναι, εάν είναι σχετικό με τα Pokémon, είναι είτε υπό κατασκευή είτε στα μελλοντικά μας σχέδια. Ωστόσο δεν σκοπεύουμε να καλύψουμε λεπτομερώς τους τομείς του Animé και του TCG.
Θέλω Pokémon ROMs και MP3s και παιχνίδια για τον υπολογιστή μου!
Πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να βρείτε τέτοια παράνομα πράγματα κάπου αλλού, λυπούμαστε.
Μπορούν τα site μας να συνεργαστούν?
Αν έχετε κάποια σοβαρή πρόταση, επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα.
Έχουν ζωή αυτοί που δουλεύουνε στο Legendary Pokémon;
Δεν ξέρω, εξαρτάται αν ζωή είναι να κάθεται κάποιος σε μια καφετέρια σαν να μην έχει να κάνει τίποτα ή να κάνει κανείς πράγματα που τον ευχαριστούν όπως να αναπτύσει τις ασχολίες του ή να διασκεδάζει παίζοντας με τους φίλους του.
Γιατί το ελληνικό τμήμα δεν είναι τόσο αναπτυγμένο όσο το αγγλικό;
Ο λόγος είναι απλός: το ελληνικό κοινό δεν φτάνει καν το 5% του αγγλόφωνου κοινού, είτε λόγω απουσίας ενδιαφέροντος είτε λόγω έλλειψης σοβαρής ενασχόλησης με τα Pokémon και το internet. Γίνεται κατανοητό λοιπόν ότι είναι ασύμφορη -από άποψη χρόνου- η μετάφραση ή η περεταίρω ανάπτυξη ορισμένων τμημάτων της ιστοσελίδας στα ελληνικά. Άλλωστε και η μετάφραση ορισμένων τεχνικών λεπτομερειών στα ελληνικά, μάλλον θα προκαλούσε γέλια στους γνώστες των θεμάτων.
Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση:
Επικοινωνήστε μαζί μας ελεύθερα.

Generated in 0.004 seconds | Last modified on 06/08/21 18:20 | Cached: never

login