|
Διακοπες!!!
|
|
21-07-2006, 12:49 AM
|
|||
|
|||
RE: Διακοπες!!!
Charizard2005 Wrote:Για την ωρα δεν ξερω. Συνηθως πηγαινουμε με τους γονεις μου για μια μερα, ισα για να επισκεφτουμε το Ναο της Ευαγγελίστριας. Επειδη η Τηνος μου αρεσει πολυ σαν νησι, εχω την ελπιδα οτι θα καταφερω να τους πεισω να μεινουμε περισσοτερο.Κάνα νέο έχεις από τότε? Εγώ θα πάω Τήνο πιθανά την Δευτέρα(αν στον Πειραιά δεν φυσάει 100 μπουφόρ) ![]() BTW θα φιλοξενώ και ένα φίλο μου από Αθήνα.. Σπύρο τον λένε(Συμμαθητής μου συγκεκριμένα). Επειδή δεν έχουμε ρεύμα.. προβλέπω τα DS να παίρνουν φωτιά.
Dominator (το προσωπικό blog μου), pokemon.com.gr B&W Name : NONAME FC : 3868-9572-2932 |
|||
|
22-07-2006, 06:23 PM
|
|||
|
|||
|
Εγω Γαύδο... τον Αύγουστο.... ούτε TV ούτε τπτ. Μάλλον θα κάνω ότι και ο Pokemaniac με το συμμαθητή του
http://www.komixmag.gr Join the forums |
|||
|
22-07-2006, 06:30 PM
|
|||
|
|||
|
Μα εαν παιζετε και συνεχεια η μπαταρια θα θελει φορτισμα! Πως θα την φορτισετε? Με τριβη..........??????????
![]() ![]()
They call me Evris, Evris The King! |
|||
|
22-07-2006, 06:31 PM
|
|||
|
|||
|
Θα πάρει γεννήτρια που είναι το δύσκολο?
http://www.komixmag.gr Join the forums |
|||
|
22-07-2006, 09:13 PM
|
|||
|
|||
|
OK! Θα επικοινωνισω με το υπουργειο μεταφορων και θα τους πω να αυξησουν την εισαγωγη γεννητριων!!!! Θα σας χρειαστουν..................
![]() ![]()
They call me Evris, Evris The King! |
|||
|
23-07-2006, 06:59 PM
|
|||
|
|||
Ash Wrote:OK! Θα επικοινωνισω με το υπουργειο μεταφορων και θα τους πω να αυξησουν την εισαγωγη γεννητριων!!!! Θα σας χρειαστουν..................Αν το πας έτσι τότε θα πω να φορολογήσουν ειδικά για σένα τα παιχνίδια και τα εξαρτήματα του υπολογιστή σου με τόκο 800% Να έχεις και κάτι να πληρώνεις
Dominator (το προσωπικό blog μου), pokemon.com.gr B&W Name : NONAME FC : 3868-9572-2932 |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
IRC chatroom members get all the latest news about future site updates and new projects, even days before they are announced in the forums or the main site, so why don't you enter #legendary_pokemon now?